Atradius Atrium

Beheer je polis met één druk op de knop

Atradius Atrium is een online platform waarmee je met één druk op de knop jouw polis(sen) kunt beheren en kredietlimieten kunt aanvragen. Op één plek, in één keer.

In Atradius Atrium vind je niet alleen informatie over jouw kredietverzekeringsproduct, maar ook een schat aan bedrijfsinformatie – inclusief Atradius Insights. Het gebruiksvriendelijke systeem bied direct toegang tot informatie over je klanten en je afnemers, en dit alles één in overzichtsscherm. In deze centrale portal voor creditmanagement heb je ook toegang tot jouw polis(sen) marktinformatie, buyer ratings en publicaties. Zo til jij jouw creditmanagementprocessen naar een hoger niveau.

Alles wat je nodig hebt op één centrale plek

Atradius Atrium is altijd en overal beschikbaar, 24 uur per dag. Het is ontworpen om je te ondersteunen bij jouw bedrijfsactiviteiten en het beheersen van risico’s. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om kredietlimieten aan te vragen en te ontvangen, maar je krijgt ook toegang tot de debiteuren- en managementinformatie van Atradius Insights.

Atradius Atrium biedt de volgende mogelijkheden:

  • Debiteuren zoeken en aanmaken
  • Op één overzichtelijke pagina jouw polis beheren, inclusief kredietlimieten aanvragen, ontvangen, bekijken en beheren
  • Toegang tot meer Debiteurengegevens dan voorheen 
  • Toegang tot Atradius Insights met gedetailleerde informatie over jouw Debiteurenportefeuille en de resultaten onder jouw polis
  • Bekijk belangrijke publicaties over jouw land, het land van jouw debiteur en jouw branche
  • Je account beheren waar en hoe je dat wilt, vanaf een pc of tablet
  • Beschikbaar in verschillende talen en keuze uit verschillende valuta

Het online platform dat je altijd al wilde gebruiken

Atradius Atrium is ontstaan uit het succesvolle Serv@Net en Atradius Insights. Onze klanten waardeerden de online mogelijkheden van Serv@Net om hun polis te beheren en de intuïtieve eenvoud van Atradius Insights, onze portal voor managementinformatie. Op basis van deze feedback hebben we Atradius Atrium ontwikkeld. Bekijk onze video en ontdek hoe Atradius Atrium jou kan helpen.

Gericht op afnemers en polissen

De geboden informatie richt zich op jouw afnemers en jouw polis(sen). Maar Atradius Atrium biedt meer dan alleen informatie. Het is een hulpmiddel waarmee je kredietlimieten kunt aanvragen en kredietlimietbeslissingen kunt ontvangen. Wanneer je een kredietlimiet voor een klant aanvraagt, worden jou de standaard dekkingsopties aangeboden. Kies simpelweg de door jou gewenste optie, bevestig deze en als wij je de dekking kunnen bieden, is het direct geregeld. Is de gewenste dekking niet mogelijk, dan leggen we uit waarom. Download nu onze brochures

Atradius Atrium Brochure
Atradius Atrium Brochure (ENG)
Atradius Atrium handleiding

Inloggen Atradius Atrium