Ondernemen zonder risico's?
Onze experts staan voor je klaar

Ontvang gratis advies en onderneem op een veilige manier

We bevinden ons in onzekere economische tijden. Het beschermen van je bedrijf tegen financiële onzekerheden is daarom meer dan ooit belangrijk. Jouw financiering moet voldoende flexibel zijn om tegenslagen te kunnen opvangen. Is er voldoende ruimte onder de kredietfaciliteit en zijn eventuele convenanten in afspraken met de bank ruim genoeg gesteld? En ook niet onbelangrijk, tot wanneer is de faciliteit beschikbaar en tegen welke rentepercentage?

Atradius informeert jou graag over hoe je risico’s kunt beperken, hoe je de omzet veilig kunt stellen en wij geven je financieel inzicht in jouw afnemers. Wij bieden voor elk type bedrijf en elk type risico een oplossing:

mkbZeker

mkbZeker is een unieke incasso oplossing voor bedrijven met een omzet tot 10 miljoen. 

  • No Cure, We Pay!
  • Incasso tot 100% gedekt
  • Premie vanaf € 100 per maand
  • Dekking tot € 15.000 per klant in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië

Ontdek meer

Modula

Als je op zoek bent naar een kredietverzekering die op de behoefte van je bedrijf kan worden afgestemd dan is Modula dé oplossing. Je ziet precies wat er wel wordt gedekt - maar ook wat niet. 

  • Maatwerk in kredietverzekering, je kiest alleen ‘bouwstenen’ die jij nodig hebt
  • 75% tot 90% dekking
  • Zowel in Nederland als export wereldwijd

Ontdek meer

Multinationals

Multinationals is speciaal ontwikkeld voor multinationale ondernemingen met een omzet vanaf € 250 miljoen. We zien je business als één geheel en bieden tegelijkertijd de lokale ondersteuning die past bij jouw geografische spreiding.

  • Voor ondernemingen met vestigingen in meerdere landen
  • Inzichten in de economie en klanten wereldwijd
  • Lokale expertise en wereldwijd netwerk

Ontdek meer

Wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Beperk je risico's

Lever je op rekening (krediet) aan andere bedrijven? Wil je jouw afschrijvingen op debiteuren voorkomen en je winst beschermen? Vul het formulier in en wij adviseren je graag over hoe je risico’s kunt beperken.

Ontvang gratis advies op maat

Onze adviseur neemt zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op en je ontvangt tijdens het gesprek antwoord op jouw vragen en informatie dat past bij jouw persoonlijke situatie en specifieke behoefte.

Sluit de juiste verzekering af

Naar aanleiding van het adviesgesprek heb je de mogelijkheid om een kredietverzekering af te sluiten. Een kredietverzekering beschermt jouw onderneming tegen schade die je oploopt door onbetaalde facturen.

Feiten & Cijfers

Atradius is een toonaangevend leverancier van diensten op het gebied van kredietverzekering, incasso en borgstelling en is aanwezig op elk continent. Hier volgt een beknopt overzicht van ons bedrijf.

atr_facts_2023_nl

Loop geen risico en kies voor zekerheid

Een kredietverzekering beschermt jouw onderneming tegen schade die je oploopt door onbetaalde facturen. Je klant kan bijvoorbeeld failliet gaan, of zich financieel amper boven water houden. Onbetaalde facturen komen niet alleen voor bij onbekende of nieuwe klanten, bijna 50 procent van alle non-betalingen ontstaan bij afnemers waarmee je een stabiele relatie hebt opgebouwd. Met een kredietverzekering krijg je alsnog je geld als jouw klant niet in staat is om te betalen. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk aantrekkelijker en kan jij je focussen op dat waar je als ondernemer het beste in bent.