mkbZeker kredietverzekering

Kredietverzekering voor het MKB, verzekerd van betaling

Als ondernemer wil je natuurlijk de garantie dat je zakelijke klanten betalen. Tegelijkertijd wil je mooie kansen grijpen en onbezorgd zakendoen. En, je maakt je liever geen zorgen over klanten die hun rekening niet betalen. Speciaal voor bedrijven met een omzet tot € 10 miljoen per jaar is er mkbZeker: een volwaardige kredietverzekering met eenvoudige voorwaarden, maximale dekking, flexibele incassodiensten én ruimte om een eigen pakket op maat samen te stellen. Dit allemaal al vanaf € 100 per maand.

Wij helpen en  beschermen je als jouw klant failliet gaat, in surseance van betaling verkeert of binnen zes maanden na de vervaldatum nog steeds niet heeft betaald. Ook ben je beschermd als verdere incassomaatregelen worden afgeraden. Die zekerheid geeft een rustig gevoel.

Wij helpen je onderneming vooruit

Zijn je afnemers bedrijven? Lever je goederen of diensten op rekening? Heb je weleens te maken met onbetaalde facturen en is je omzet maximaal 10 miljoen? Dan is een mkbZeker kredietverzekering van Atradius dé oplossing voor jouw onderneming!

Waarom als MKB’er kiezen voor een kredietverzekering?

Met mkbZeker heb je een unieke oplossing in handen waarmee je de openstaande facturen van je zakelijke klanten beschermt.

  • Beperkte afschrijvingen, wat ervoor zorgt dat je werknemers en leveranciers kunt blijven betalen
  • Je houdt je cashflow op orde, waardoor je minder geld hoeft te lenen
  • Je kan klanten aantrekkelijke betaaltermijnen bieden en zo een voorsprong op je concurrentie krijgen
  • Schadevergoeding, we vergoeden maximaal 90% bij openstaande facturen
  • Geen slapeloze nachten of zorgen maken dat klanten de facturen kunnen betalen

Wat je krijgt als je voor mkbZeker kiest

Klantencheck

Door je (potentiële) klanten en leveranciers op kredietwaardigheid te checken, kan je betalingsrisico en wanbetalers voorkomen en weet je precies wat de financiële situatie is. Je kan de kredietwaardigheid van alle afnemers controleren en het aantal checks is onbeperkt.

Incasso

Wanneer een factuur niet wordt betaald kan je via onze incassoservice: Atradius Collections, alsnog je vordering innen. Wij voeren incasso op al je zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Kennis delen

Kennis biedt een voorsprong op je concurrenten. Dankzij betrouwbare informatie kunnen wij jou nog slimmer maken, daarom delen we graag onze kennis en ervaring. Onze adviseurs blijven je, tijdens de looptijd van een product, altijd van dienst.

Atradius zorgt altijd voor het juiste pakket en dat maakt het zo betaalbaar en uitmuntend.

Wat kost mkbZeker?

Wij bieden mkbZeker aan in drie verschillende pakketten met elk een vast premiebedrag per kwartaal. De hoogte van de maximale schadevergoeding per jaar bepaalt de hoogte van de premie. Je kiest zelf het pakket dat het beste aansluit op jouw wensen; zo weet je precies waar je aan toe bent.


mkbSmall


€30.000 maximale vergoeding per jaar

€15.000 maximale dekking per klant
 

Onbeperkt incasso opdrachten indienen

Incassokosten 100% vergoed

Kredietlimieten aanvragen voor €20 per klant

€300 per kwartaal

 

mkbMedium


€50.000 maximale vergoeding per jaar

€15.000 maximale dekking per klant
 

Onbeperkt incasso opdrachten indienen

Incassokosten 100% vergoed

Kredietlimieten aanvragen voor €20 per klant

€500 per kwartaal

 

mkbLarge


€75.000 maximale vergoeding per jaar

€15.000 maximale dekking per klant
 

Onbeperkt incasso opdrachten indienen

Incassokosten 100% vergoed

Kredietlimieten aanvragen voor €20 per klant

€750 per kwartaal

 


Hoe mkbZeker werkt

Kies jouw pakket

Atradius mkbZeker bestaat uit drie verschillende pakketten met elk een vast premiebedrag per kwartaal. De hoogte van
de maximale schadevergoeding per jaar bepaalt de hoogte van de premie. Je kiest zelf het pakket dat het beste aansluit op jouw wensen; zo weet je precies waar u aan toe bent.

Zorgeloos zakendoen

Door het risico van wanbetaling te minimaliseren, kun je zorgeloos zaken blijven doen. Atradius helpt je hierbij door je te beschermen als je klant failliet gaat, in surseance van betaling verkeert of binnen zes maanden na de vervaldatum nog steeds niet heeft betaald. 

Je bent ook beschermd als verdere incassomaatregelen worden afgeraden. Die zekerheid geeft een rustig gevoel. Op basis van je eigen positieve betalingservaringen zijn rekeningen verzekerd tot een bedrag van € 15.000 per klant. Heb je nog geen betalingservaring, dan gebruik je een positief kredietinformatierapport of vraag je een kredietlimiet aan bij Atradius.

Incasso

Betaalt je klant niet dan stuur je een betalingsherinnering. Bij het uitblijven van een reactie stuur je ook een laatste aanmaning. Betaalt je klant dan nog niet? Stuur dan niet betalende klanten door naar ons. Onze incassoservice: Atradius Collections voert incasso op al je zakelijke klanten in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië, zodat jij alsnog je geld krijgt.

Schadevergoeding

Lukt het ook onze incassoafdeling niet jouw facturen betaald te krijgen of is je klant failliet, dan vergoeden wij alsnog de openstaande factuur tot 90%.

Wil je weten of mkbZeker het juiste product is voor jouw onderneming?

Wij helpen je graag verder!

Wil je meer weten over mkbZeker of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en helpen je deze optimaal samen te stellen.