Bereken je potentiële besparingen bij onbetaalde facturen

Heb je moeite om de liquiditeit van je bedrijf te beoordelen? Ben je op zoek naar manieren om kosten te besparen en je financiële situatie te verbeteren? Bij Atradius helpen we je graag! Maak kennis met onze geavanceerde tool voor kostenoptimalisatie waarmee je eenvoudig en kosteloos inzicht krijgt in je besparingsmogelijkheden bij onbetaalde facturen.

Vraag de prognose aan en begin vandaag nog met het optimaliseren van je financiële strategie met Atradius.

Disclaimer
i Deze besparingsprognose wordt uitsluitend ter informatie verstrekt en is niet bedoeld als advies, noch als aanbeveling voor kredietverzekeringen of voor bepaalde producten, diensten, beleggingen of strategieën voor welke gebruiker dan ook. Gebruikers moeten hun eigen onafhankelijke beslissingen nemen, commercieel of anderszins, met betrekking tot de verstrekte informatie. Atradius is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen, of voor de resultaten die worden verkregen door het gebruik van deze informatie. Alle informatie op deze webpagina wordt verstrekt ‘as is’, zonder enige garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, tijdigheid of de resultaten verkregen door het gebruik ervan, en zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet. In geen geval zal Atradius, haar verbonden partnerschappen of bedrijven, of de partners, agenten of werknemers daarvan, aansprakelijk zijn jegens u of iemand anders voor enige beslissing of actie ondernomen op basis van de informatie verstrekt door deze besparingsprognose of voor enig verlies van kansen, winstderving, productieverlies, bedrijfsverlies of indirecte verliezen, speciale of soortgelijke schade van welke aard dan ook, zelfs als u op de hoogte bent van de mogelijkheid van dergelijke verliezen of schade.
Sliders
Omzet
Hoe lang staan vorderingen uit?
Afschrijving op dubieuze debiteuren

Jouw mogelijke besparing met een kredietverzekering:

€0

Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

Veel bedrijven hebben geen volledig inzicht in hun kostenstructuur en lopen daardoor kansen mis om te besparen. Met onze besparingsprognose kunnen wij je helpen om verborgen kosten te identificeren en je cashflow te optimaliseren.

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding bij het maken van de besparingsprognose. Wanneer je de prognose aanvraagt, zal één van onze adviseurs binnen 2 werkdagen contact met je opnemen. Deze waardevolle service bieden we helemaal gratis aan. Samen met jou zullen we een gedetailleerde en op maat gemaakte besparingsprognose opstellen. We zullen niet alleen de kosten in kaart brengen, maar ook waardevol advies verstrekken om je te helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Bescherm je liquiditeitspositie en waarborg de groei van je bedrijf. Samen bouwen we aan een financieel gezonde toekomst.

Verhoog je winstgevendheid

Onze besparingprognose vraagt verschillende gegevens op om een gedetailleerde analyse te kunnen maken. bekijk de video voor een overzicht van de gegevens.

Loop geen risico en kies voor zekerheid

Een kredietverzekering beschermt jouw onderneming tegen schade die je oploopt door onbetaalde facturen. Je klant kan bijvoorbeeld failliet gaan, of zich financieel amper boven water houden. Onbetaalde facturen komen niet alleen voor bij onbekende of nieuwe klanten, bijna 50 procent van alle non-betalingen ontstaan bij afnemers waarmee je een stabiele relatie hebt opgebouwd. Met een kredietverzekering krijg je alsnog je geld als jouw klant niet in staat is om te betalen. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk aantrekkelijker en kan jij je focussen op dat waar je als ondernemer het beste in bent.