Bereken je potentiële besparingen bij onbetaalde facturen

Bespaar op kosten en verbeter je bedrijfsliquiditeit

Heb je moeite om de liquiditeit van je bedrijf te beoordelen? Ben je op zoek naar manieren om kosten te besparen en je financiële situatie te verbeteren? Bij Atradius helpen we je graag! Maak kennis met onze geavanceerde tool voor kostenoptimalisatie waarmee je eenvoudig en kosteloos inzicht krijgt in je besparingsmogelijkheden bij onbetaalde facturen.

Ontdek verborgen kosten en optimaliseer je cashflow

Veel bedrijven hebben geen volledig inzicht in hun kostenstructuur en lopen daardoor kansen mis om te besparen. Met onze besparingsprognose kunnen wij je helpen om verborgen kosten te identificeren en je cashflow te optimaliseren. Ontdek vandaag nog hoeveel geld je kan besparen en hoe je jouw bedrijfsliquiditeit kunt vergroten.

Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding bij het maken van de besparingsprognose. Ons deskundige salesteam staat klaar om samen met jou de analyse uit te voeren en je te voorzien van waardevol advies op maat. Vul het formulier in en één van onze adviseurs neemt binnen 2 werkdagen contact met je op voor een gratis besparingsprognose op maat.

Bescherm je liquiditeitspositie en waarborg de groei van je bedrijf. Samen bouwen we aan een financieel gezonde toekomst.
HubSpot Video

Verhoog je winstgevendheid

Onze besparingprognose vraagt verschillende gegevens op om een gedetailleerde analyse te kunnen maken. bekijk de video voor een overzicht van de gegevens.

Vraag een prognose aan

Loop geen risico en kies voor zekerheid

Een kredietverzekering beschermt jouw onderneming tegen schade die je oploopt door onbetaalde facturen. Je klant kan bijvoorbeeld failliet gaan, of zich financieel amper boven water houden. Onbetaalde facturen komen niet alleen voor bij onbekende of nieuwe klanten, bijna 50 procent van alle non-betalingen ontstaan bij afnemers waarmee je een stabiele relatie hebt opgebouwd. Met een kredietverzekering krijg je alsnog je geld als jouw klant niet in staat is om te betalen. Zo wordt ondernemen ineens een heel stuk aantrekkelijker en kan jij je focussen op dat waar je als ondernemer het beste in bent.